Duurzaam

Met Kleurenpracht probeer ik al jaren bij te dragen aan bewustwording op het gebied van kleding (bewuster kopen, minder kopen, met minder kleding meer combineren, etc). Echter, na het zien van het confronterende programma De Prijsknaller (NPO) en de gigantische textiel vuilnisbelt die door Fast Fashion veroorzaakt wordt, gingen mijn ogen pas echt wijd open. Ik voel dat ik met Kleurenpracht een taak heb om mensen te laten zien dat kleding als wegwerpproduct echt niet meer van deze tijd is. Aangezien verandering begint bij bewustwording, ontstond het idee voor een duurzame versie van mijn populaire workshops en het 1 op 1 advies. Speciaal voor mensen die toe zijn aan échte verandering in hun garderobe, met persoonlijke duurzame doelen. Je vindt alle informatie op deze pagina.

Nieuw: Kleurenpracht workshop voor een duurzame garderobe

Willen jij en je vriendinnen, zussen of collega’s serieus aan de slag met een duurzame(re) garderobe, dan is dit een ontzettend leuke, gezellige en inspirerende workshop. In groepjes van 2 tot 4 personen leer je:

  • d.m.v. een kleurenanalyse wat jouw mooiste kledingkleuren zijn
  • welke make-up kleuren, haarkleur en brilkleur hierbij passen
  • welke merken en stoffen duurzaam en niet duurzaam zijn
  • een start maken met jouw persoonlijke, duurzame garderobe doelen

De workshop is inclusief een kleurenkaartje van jouw kleurtype. Wil je liever een kleurenwaaier dan betaal je € 25,00 extra. Na afloop ontvang je per mail een e-book met persoonlijke adviezen en tal van tips om jouw garderobe verder te verduurzamen.

Locatie en duur: de workshop vindt plaats in Alkmaar/Koedijk en duurt 1,5 tot 2 uur

Kosten: € 95,00 p.p.

Je kunt een afspraak maken op 06-22594175 of mail naar info@kleurenpracht.nl

Nieuw: 1 op 1 advies voor een duurzame garderobe

Wil jij het roer omgooien in jouw kledingkast? Geen miskopen meer, makkelijker combineren, alles leren over duurzame mode en een advies helemaal op (jouw) maat gemaakt? Dan is dit 1 op 1 advies, bij jou thuis én in de kast een aanrader. Je krijgt:

  • een kleurenanalyse en figuuranalyse
  • advies over jouw huidige garderobe en tips over wat duurzamer kan
  • kennis van duurzame stoffen en duurzame merken
  • inzicht in een capsule wardrobe (dit is geen must)
  • een kleurenwaaier
  • na afloop per mail een uitgebreid maatwerk advies met heel veel duurzame mode inspiratie

Locatie en duur: het 1 op 1 advies vindt bij jou thuis plaats (regio Alkmaar, daarbuiten vraag ik een reiskostenvergoeding) en duurt ca 2 uur

Kosten: € 295,00 p.p.

Je kunt een afspraak maken op 06-22594175 of mail naar info@kleurenpracht.nl