Workshop: Succes draag je!

Als ondernemer/ZZP’er wil je met jouw product of dienst iets uitstralen. Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit of bijvoorbeeld betrouwbaarheid. Als je in contact komt met jouw (potentiële) klant is het van belang dat je dit zelf ook uitstraalt. Dit doe je door het dragen van de juiste kleding. Een garderobe die past bij jouw persoonlijkheid, jouw unieke figuur, maar ook bij jouw doelgroep. Kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is deze workshop perfect voor jouw zakelijke (en privé) garderobe. Extra voordelen zijn: nooit meer een miskoop en met minder kleding makkelijker combineren!

Tijdens de workshop ‘Succes draag je’ gaan we in 4 stappen op zoek naar de perfecte zakelijke garderobe!

1. Kledingkleuren

Aan de hand van de kleuranalyse met gekleurde doeken wordt van een ieder het kleurtype bepaald. Ik laat zien welke kledingkleuren mooi en minder mooi staan. De deelnemers ontvangen een uitgebreid kleurenpalet (kleurenwaaier) met de kleuren die het beste bij hun uiterlijk passen. We gaan vervolgens op zoek naar basiskleuren en accentkleuren voor de zakelijke garderobe.

2. Persoonlijkheid

We brengen jouw persoonlijkheid in kaart. Hoe zie jij jezelf? Hoe zien anderen jou? Wat zou je uit willen stralen?

3. Functie en kledingstijl/imago

We gaan in op jouw werksituatie. Is er een duidelijke dresscode? Welke functie heb je en wat wil je daarbij uitstralen? Geef je vaak presentaties voor groepen? Voer je regelmatige moeilijke gesprekken? Bezoek je vaak klanten? Heb je onlangs een promotie gehad? Wat is je huidige zakelijke kledingstijl en hoe zou je er uit willen zien?

4. Figuuranalyse, pasvorm en materiaal

Naast de kledingkleur is de pasvorm ontzettend belangrijk bij een goede uitstraling. Door middel van een figuuranalyse brengen we in kaart welke lichaamsdelen je wilt accentueren en welke je wilt camoufleren. We gaan op zoek naar jouw unieke kledingstijl die past bij je figuur, functie én persoonlijkheid.

Jouw perfecte zakelijke garderobe

Wanneer we de vier stappen hebben doorlopen komen we samen tot jouw perfecte zakelijke garderobe. Van pak tot jurk en van colbert tot schoenen. We weten nu immers welke kledingkleuren jou het mooist staan. Welke stijl je wilt uitdragen, passend bij het bedrijfsimago, jouw functie en jouw persoonlijkheid. En, we weten welke kledingstukken het best passen bij jouw unieke figuur.

Dit advies werk ik uit in de vorm van een zeer volledig 8 pagina’s tellend digitaal advies, inclusief moodboard. Dit ontvang je binnen een week in je mailbox.

De handige kleurenwaaier krijg je na afloop van de workshop direct mee naar huis.

Kosten/data/locatie

De workshop duurt circa 2,5 uur. De kosten bedragen 195,00 per persoon excl. btw, inclusief kleurenwaaier en zeer uitgebreid e-advies.
De eerstvolgende workshops vinden plaats op zondag 17 oktober en vrijdag 29 oktober (13.30-16.00 uur) in het sfeervolle tuinhuis aan de Bregjesakker 31 in Koedijk.

Reserveren kan via 06-22594175 of stuur een mail naar info@kleurenpracht.nl.

Voor bedrijven met meerdere werknemers

Deze workshop is ook zeer geschikt voor bedrijven en heb ik onder andere gegeven aan de frontoffice medewerkers van de gemeente Alkmaar in groepjes van 3-4 medewerkers.

Wat is het imago van het bedrijf? Het is van belang dat de medewerkers dit ook uitdragen. In hun communicatie, lichaamstaal én kleding. Wellicht is er een dresscode, maar is deze wel duidelijk voor het personeel? Het komt vaak voor dat iemand denkt dat hij deskundigheid, toegankelijkheid of autoriteit uitstraalt, maar zijn kleding iets heel anders laat zien.

Tijdens deze inspirerende en interactieve workshop (voor kleine groepjes van maximaal 4 personen) gaan we ervoor zorgen dat de uitstraling van de medewerkers naadloos aansluit bij het imago van het bedrijf en hun functie, maar waarbij de persoonlijkheid van elk individu niet uit het oog verloren wordt. Wanneer iemand namelijk kleding draagt waarin hij of zij zich niet prettig voelt, kan dit invloed hebben op de werksfeer en productiviteit. De kosten bedragen 195,00 pp excl. btw en de locatie is in overleg.

Klik hier voor de 1 op 1 mogelijkheden voor dames.
Klik hier voor de 1 op 1 mogelijkheden voor heren.