Workshop: Succes draag je!

Speciaal voor ondernemende vrouwen is er deze inspirerende workshop om het beste uit jouw zakelijke en privé garderobe te halen. Als ondernemer wil je met jouw product of dienst iets uitstralen. Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit of bijvoorbeeld betrouwbaarheid. Als je in contact komt met jouw (potentiële) klant is het van belang dat je dit zelf ook uitstraalt. Dit doe je door het dragen van de juiste kleding. Een garderobe die past bij jouw persoonlijkheid, jouw unieke figuur, maar ook bij jouw doelgroep. Kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is deze workshop perfect voor jou! Extra voordelen zijn: nooit meer een miskoop en met minder kleding makkelijker combineren! Ook wanneer je geen zelfstandig ondernemer bent, maar wel professionele hulp kunt gebruiken bij jouw zakelijke en privé garderobe is deze workshop een aanrader!

Reacties van deelnemers:

‘Sandra is spontaan en geeft op een prettige manier advies. De tips zijn praktisch en daardoor vond ik het ook makkelijk om het geleerde thuis toe te passen. De dagen erna kreeg ik veel complimenten over mijn kleding, waaruit wel blijkt wat de juiste kledingkleuren met je uitstraling kunnen doen.’
Franka (Senior Lean-trainer Westfriesgasthuis)

‘Sandra ging in haar advies nog een stapje verder door mijn persoonlijkheid in kaart te brengen, maar ook stil te staan bij wat ik graag wil uitstralen naar mijn collega’s en klanten. In combinatie met de analyse van mijn figuur, huidige kledingstijl en persoonlijke voorkeuren is daar een vernieuwend, kleurrijk en super concreet & gedetailleerd advies uitgekomen. Zeer blij mee!’
Marloes (Category Developer Retail bij LFE)

Lees meer ervaringen

Tijdens de workshop ‘Succes draag je’ gaan we in 4 stappen op zoek naar de perfecte zakelijke garderobe!

1. Kledingkleuren

Aan de hand van de kleuranalyse met gekleurde doeken wordt jouw kleurtype (bv zomertype, herfsttype, etc) bepaald. Ik laat zien welke kledingkleuren mooi en minder mooi staan. Je ontvang een uitgebreid kleurenpalet (kleurenwaaier) met de kleuren die het beste bij jouw uiterlijk past. We gaan vervolgens op zoek naar basiskleuren en accentkleuren voor jouw garderobe.

2. Persoonlijkheid

We brengen jouw persoonlijkheid in kaart. Hoe zie jij jezelf? Hoe zien anderen jou? Wat zou je uit willen stralen?

3. Functie en kledingstijl/imago

We gaan in op jouw werksituatie. Is er een duidelijke dresscode? Welke functie heb je en wat wil je daarbij uitstralen? Geef je vaak presentaties voor groepen? Voer je regelmatige moeilijke gesprekken? Bezoek je vaak klanten? Heb je onlangs een promotie gehad? Wat is je huidige zakelijke kledingstijl en hoe zou je er uit willen zien?

4. Figuuranalyse, pasvorm en materiaal

Naast de kledingkleur is de pasvorm ontzettend belangrijk bij een goede uitstraling. Door middel van een figuuranalyse brengen we in kaart welke lichaamsdelen je wilt accentueren en welke je wilt camoufleren. We gaan op zoek naar jouw unieke kledingstijl die past bij je figuur, functie én persoonlijkheid.

Jouw perfecte zakelijke garderobe

Wanneer we de vier stappen hebben doorlopen komen we samen tot jouw perfecte zakelijke garderobe. Van pantalon tot jurk en van top tot schoenen. We weten nu immers welke kledingkleuren jou het mooist staan. Welke stijl je wilt uitdragen, passend bij het bedrijfsimago, jouw functie en jouw persoonlijkheid. En, we weten welke kledingstukken het best passen bij jouw unieke figuur.

Dit advies werk ik uit in de vorm van een zeer volledig 8 pagina’s tellend digitaal advies, inclusief moodboard. Dit ontvang je binnen een week in je mailbox.

De handige kleurenwaaier krijg je na afloop van de workshop direct mee naar huis.

Kosten/data/locatie

De workshop duurt circa 2-2,5 uur. De kosten bedragen 245,00 per persoon excl. btw, inclusief kleurenwaaier en zeer uitgebreid e-advies.
Datum: op aanvraag.
De workshop duurt van 13.30 tot 15.30 uur en vindt plaats in ons sfeervolle tuinhuis aan de Bregjesakker 31 in Koedijk.

Reserveren kan via 06-22594175 of stuur een mail naar info@kleurenpracht.nl.

Voor bedrijven met meerdere werknemers

Deze workshop is ook zeer geschikt voor bedrijven en heb ik onder andere gegeven aan de frontoffice medewerkers van de gemeente Alkmaar in groepjes van 3-4 medewerkers.

Wat is het imago van het bedrijf? Het is van belang dat de medewerkers dit ook uitdragen. In hun communicatie, lichaamstaal én kleding. Wellicht is er een dresscode, maar is deze wel duidelijk voor het personeel? Het komt vaak voor dat iemand denkt dat hij deskundigheid, toegankelijkheid of autoriteit uitstraalt, maar zijn kleding iets heel anders laat zien.

Tijdens deze inspirerende en interactieve workshop (voor kleine groepjes van maximaal 4 personen) gaan we ervoor zorgen dat de uitstraling van de medewerkers naadloos aansluit bij het imago van het bedrijf en hun functie, maar waarbij de persoonlijkheid van elk individu niet uit het oog verloren wordt. Wanneer iemand namelijk kleding draagt waarin hij of zij zich niet prettig voelt, kan dit invloed hebben op de werksfeer en productiviteit. De kosten bedragen 195,00 pp excl. btw en de locatie is in overleg.