Ervaringen

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies

Ik heb een 1 op 1 sessie gedaan met Sandra. We begonnen met de kleurenanalyse en dit was zo verhelderend. Meteen zichtbaar welke kleuren mij wel/niet stonden en wat een kleur met en voor je kan doen. Ze legt het heel duidelijk uit en vroeg ook tussendoor of ik het nog kon volgen.

Na de kleurenanalyse doken we mijn kledingkast in. Een frisse wind door mijn kledingkast was nodig en Sandra hielp hier doeltreffend mee. Samen keken we naar het kleurenpalet wat het beste bij mij past en de kleren die ik al had.

Na afloop kreeg ik een mega uitgebreid advies via de mail en meteen allemaal linkjes naar leuke kledingstukken. Een aantal stukken hiervan heb ik zelfs al gekocht! Ik ben heel blij met het meedenken van Sandra en de handvatten die ze mij gaf om een nieuwe richting in te slaan met mijn kledingstijl.

Liefs,
Dajenne

 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies

Nav een prachtige flyer die op de deurmat viel, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een 1 op 1 style advies van Sandra. We begonnen met de kleurenanalyse, en wat ik eigenlijk al vermoede, werd bevestigd, echt een herfsttype, qua kleuren. Daarna de kledingkast onder handen genomen. Ik mocht niks voorbereiden, dus dat had ik ook niet gedaan.
Elk kledingstuk werd beoordeeld, en al snel groeide de stapel “nee”, de stapel “mwoah” bleef beperkt en de stapel “ja” werd een overzichtelijke stapel kleding.
Gelijk wat adviezen gekregen over de indeling van de kledingkast (ik had volgens Sandra veeeeel te weinig ruimte, dat heb ik uiteraard direct verteld aan mijn man 😉)

Dezelfde avond kreeg ik via de mail nog een uitgebreid persoonlijk advies, wat te dragen bij dat specifieke kledingstuk, inspiratie voor kleding die nog mist, adviezen voor mijn figuur, etc.
Ik ben superblij dat ik het kleur en stijl advies heb gedaan. Ik weet dat ik langzaam op de goede weg ben, maar ik moet echt stoppen met impuls aankopen. Pas bij het “wauw” effect kopen, en mits de kleur voldoet aan de kleur uit de kleurenwaaier, mag ik het aanschaffen van mezelf.
Nav de inspiratie voorbeelden die ik in de mail ontving werd ik uiteraard gelijk hebberig en wilde ik alles direct aanschaffen, maar ik heb me kunnen inhouden, en daar ben ik eigenlijk ook wel trots op. Ik weet nu wat er nog mist en daardoor kan ik ook veel meer gericht gaan shoppen. Eerst de kast maar eens op orde maken, zodat ik ook ruimte creëer voor mijn nog missende mooie nog te kopen duurzame kledingstukken.

Ik vond het prettig om met Sandra door mijn kast te gaan omdat mijn kast echt overvol was, stapels weggestopt, en er daardoor ook totaal geen overzicht was. Ook had ik nog niet echt een eigen stijl, eigenlijk van alles wat door elkaar.

Sandra was heerlijk direct, en daardoor had ik ook minder moeite om de stapel “nee” definitief weg te doen. De volgende dag heb ik gelijk 2 grote vuilniszakken vol bij de kringloop gebracht.
(want, dat leerde ik ook, het is beter dat je het bij de kringloop brengt dan dat je het in de kledingcontainer gooit)

Kortom, ik kan Kleurenpracht bij jou thuis iedereen aanraden. Een mooie investering in jezelf, wie wil dat nou niet.
Groetjes, Esther

 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies 

Ik heb een hele leuke sessie gehad met Sandra waarbij zij mij geholpen heeft om mijn kleurtype te ontdekken en uit te vinden hoe ik mijn (zeer geminimaliseerde) kledingkast goed kan aanvullen en daar meer kleur in kan aanbrengen. De concrete tips over wat er goed zou passen bij de broeken die ik al heb en waar ik erg gek op ben en het stevige doch vriendelijke advies (“je hebt nu genoeg donkerblauw”) was zeer waardevol want geeft een duidelijke richting. Ik ga geïnspireerd aan de slag met het verder bouwen aan mijn duurzame capsule wardrobe.

Hartelijke groeten!

Carolien

 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies 

Het was wel een beetje shocking toen je mij analyseerde als lenteherfsttype, terwijl ik jaren geleden als zomertype geanalyseerd was. Het bijzondere was dat toen we in mijn kledingkast doken, mijn nieuwste aankopen uit het lenteherfstpalet bleken te komen. Onbewust had ik al gevoeld dat de pastelkleurtjes van het zomertype mij te flets maakten. Ik ben ’s middags meteen naar Mim’s gegaan (een hele leuke boetiek met doelgroep 45-60). Anna van Mim’s was heel enthousiast en kwam meteen met een aantal kledingstukken in de voor mij nieuwe kleuren. Ik heb een mooi shirt gekocht van losse stof in allerlei goede kleuren en een kort jackje in die groengele kleur. Misschien iets te licht zo dicht bij mijn gezicht, maar ik vond het wel erg leuk staan met dat gekleurde shirt erbij. Anna is erg eerlijk dus daar hecht ik waarde aan (zij vond het ook mooi staan). Verder heb ik vandaag mijn zilveren ketting ingeruild voor een goudkleurige, ook dat is erg wennen. Ik heb ook een afspraak gemaakt met de kapper voor een warme kleur er in. Alle Nee-kleding heb ik in een vuilniszak gedaan, die heb ik nog even boven op zolder geparkeerd voordat ik het definitief wegbreng. De twijfelstapel heb ik zelf verdeeld in nee en ja. Al het grijs is weg. Het resultaat is een erg lege kast. Ik vind het nog wel lastig om de juiste kleuren passend bij de kleurenwaaier te vinden, maar ik begrijp van jou dat ik er niet zo heel streng mee om hoef te gaan. Bedankt voor al je tips en je adviezen.

Groet,
Marian

 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies bij een nieuwe baan

Ik wilde je nog even laten weten dat ik goed geslaagd ben met het winkelen (in de zomervakantie nog hoor, daarna op vakantie gegaan)! Uiteindelijk bleek het merk Summum mooie dingen voor mij te hebben. Ik heb een jumpsuit en een mooie tomatenrode bloes met een broek met een bies erbij gekocht :). Het winkelen ging heel anders dan normaal! De kleurenwaaier was echt onwijs handig om erbij te hebben.
Leuk ook om je e-magazine te ontvangen! M’n kledingkast heeft nog wel wat verdere updates nodig, maar het begin is er!

Groetjes,
Dorien

 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies

Ik heb een 1-op-1 kledingkleur en stijladvies gehad van Sandra en ben daar erg goed over te spreken. Het heeft er voor gezorgd dat ik veel doelgerichter ga shoppen en dat scheelt heel veel miskopen in de toekomst 😉 ! Daarnaast kijk ik op een andere manier naar mijn garderobe en draag ik weer kleding die ik anders had weggegeven. Ik heb ook veel meer zin gekregen in het maken van nieuwe combinaties met mijn huidige kleding ipv het altijd op dezelfde manier te dragen. En tot slot Sandra legt goed en helder uit, straight to the point en geeft oprechte en eerlijke feedback!

Kim

 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies

Dank je wel!!! Super leuk!! Heb er ook echt van genoten!! Je hebt me geïnspireerd om weer eens iets bewuster mijn kleding te kiezen!! En door de richting die je hebt gegeven…zijn de mogelijkheden overzichtelijk geworden! Daarnaast…was het erg prettig door je openheid, oprechtheid en eerlijkheid.. Kortom…zeer geslaagd!

Groet!
Ilona

 

Ervaring naar aanleiding van de workshop kleur- en kleding

Na een gezellige middag kleurenanalyse gedaan te hebben bij Sandra ben ik een stuk wijzer geworden. Kennisgemaakt met vele kleuren die mijn witte huid helemaal ophalen en stralend laat worden. Krijg nu vaak complimentjes over dat ik er goed uit zie i.p.v. wat zie je wit. Dit was voor mij ook de reden voor deze kleurenanalyse. Vooral met de kleur rood, de kleur die ik nooit zelf had uitgekozen, krijg ik leuke complimenten! Het is heerlijk hoe Sandra mij op een leuke manier wegwijs heeft gemaakt in kleurenland. Letterlijk heb ik kleur aan mijn leven toegevoegd.

Groetjes van Natascha

 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies

Ik wilde je nog even laten weten dat ik heel blij ben met de adviezen die je gegeven hebt. Ik heb diezelfde middag nog mijn kast leeggemaakt en (bijna) alles wat qua kleur, pasvorm en gedateerdheid, niet meer paste in dozen gedaan. Dat heb ik even laten staan, en mijn mijn dochter er nog het een en ander uitgehaald, maar vandaag heb ik alles in vuilniszakken gedaan en in de kledingbak gedaan. Zo fijn dat mijn kast niet meer zo vol is en dat wat er hangt en ligt, goed is!
Ik heb een aantal nieuwe topjes gekocht (in de goede kleuren) en een ecru broek. Kwam er achter dat ik soms wel xs heb of s terwijl ik vroeger eigenlijk altijd zonder te passen een m meenam.

Het sissy boy leren rokje hangt al in de kast. Daar ga ik leuke dingen mee doen. Winkelen gaat nu heel anders. Wat valt er al een hoop af als je op de kleuren gaat letten!

Ik denk dat ik deze herfst maar eens even goed los ga. Heb (bijna) alle truien weggedaan, dus ik zal wel moeten als ik het nog warm wil hebben deze winter. Maar dat is niet erg, ik heb er zin in.

Nogmaals bedankt, ik heb er veel aan gehad.

Groeten, Connie

 

Ervaring naar aanleiding van workshop kleur en kleding, workshop stijl en figuur én personal shopper

Mijn zus, mijn moeder en ik hebben veel gehad aan de twee workshops die we bij je gevolgd hebben. We hebben zelfs een “kleurenpracht” groepsappje… En ik krijg nog steeds complimenten over mijn nieuwe look!

Setjes gaan goed, ik merk inderdaad dat ik gewoon wat uit de kast kan trekken en dat het bij elkaar past. Wel merk ik dat ik in dezelfde tintjes blijf “hangen” voornamelijk (donker)blauw en zeegroen. Ik hou je site in de gaten voor de nieuwste kleurtjes…. Misschien eens wat anders uit het rek trekken.

Ook vond ik het fijn om je een dagdeel in te huren als personal shopper. Wat het me gebracht heeft is het feit dat ik geen T-shirt moet aantrekken. Wij kwamen er tijdens het shoppen achter dat die stof mij niet goed staat. Verder heb ik tijdens die shopsessie eerst overal goed gekeken en pas op het eind mijn favoriete items gekocht. Dit resulteerde in een aantal sets die ik onderling ook goed kan combineren. Ik vond het heel gezellig om met je te winkelen en omdat jij een professional bent wist ik zeker wat mij wel stond een wat niet. Verkopers zeggen toch vaak hoe leuk iets staat, omdat zij graag willen verkopen. Dus weet je niet zeker of het wel echt leuk staat. Kortom, ik heb er veel aan gehad!

Groeten, Suzanne

 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies 

Steeds als ik voor de kast stond, wist ik niet wat ik aan moest trekken. Ik pakte eigenlijk steeds maar hetzelfde. Al een tijdje had ik het idee om iemand te vragen om een keer mee te kijken. Toen ik op de site van Kleurenpracht kwam, voelde het meteen goed. Ik heb een mail gestuurd en de volgende dag kwam Sandra al langs. Aan de hand van gekleurde doeken was het heel duidelijk te zien wat voor kleurtype ik ben. Het ziet er zoveel beter uit als je de juiste kleur voor houdt! Daarna hebben we nog in mijn kast gekeken. Aan de hand hiervan heeft Sandra tips gegeven wat ik nog zou kunnen kopen. Dit heeft ze ook allemaal uitgewerkt in een boekje. Het weekend daarna ben ik meteen met mijn kleurenwaaier naar de stad geweest. Met een paar nieuwe kledingstukken kan ik nu heel veel combineren. Ik voel me veel beter als ik de goede kleuren draag!

Heel erg bedankt!

Groet, Myrthe

 

Ervaringen naar aanleiding van de workshop Stijl en figuur

Samen met mijn collega’s heb ik een ontzettend leuke workshop over kleding en stijl gedaan met Sandra. Ze heeft helder uitgelegd welke figuurtypen er zijn en zette ons toen aan het werk om te ontdekken welke figuurtype wij zelf hebben en welke kleding daarbij past. Ook was het leuk om een stijl moodboard te maken. Door de interactie tijdens de workshop vloog de tijd voorbij en Sandra haar enthousiasme werkt erg aanstekelijk. Haar tips en trics gebruik ik nog steeds en zorgen ervoor dat ik met andere ogen naar mijn garderobe kijk. Een echte aanrader!

Lieke Danenberg