Ervaringen

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies bij een nieuwe baan

Ik wilde je nog even laten weten dat ik goed geslaagd ben met het winkelen (in de zomervakantie nog hoor, daarna op vakantie gegaan)! Uiteindelijk bleek het merk Summum mooie dingen voor mij te hebben. Ik heb een jumpsuit en een mooie tomatenrode bloes met een broek met een bies erbij gekocht :). Het winkelen ging heel anders dan normaal! De kleurenwaaier was echt onwijs handig om erbij te hebben.
Leuk ook om je e-magazine te ontvangen! M’n kledingkast heeft nog wel wat verdere updates nodig, maar het begin is er!

Groetjes,
Dorien


 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies

Ik heb een 1-op-1 kledingkleur en stijladvies gehad van Sandra en ben daar erg goed over te spreken. Het heeft er voor gezorgd dat ik veel doelgerichter ga shoppen en dat scheelt heel veel miskopen in de toekomst ūüėČ ! Daarnaast kijk ik op een andere manier naar mijn garderobe en draag ik weer kleding die ik anders had weggegeven. Ik heb ook veel meer zin gekregen in het maken van nieuwe combinaties met mijn huidige kleding ipv het altijd op dezelfde manier te dragen. En tot slot Sandra legt goed en helder uit, straight to the point en geeft oprechte en eerlijke feedback!

Kim


 

 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies

Dank je wel!!! Super leuk!! Heb er ook echt van genoten!! Je hebt me ge√Įnspireerd om weer eens iets bewuster mijn kleding te kiezen!! En door de richting die je hebt gegeven…zijn de mogelijkheden overzichtelijk geworden! Daarnaast…was het erg prettig door je openheid, oprechtheid en eerlijkheid.. Kortom…zeer geslaagd!

Groet!
Ilona


 

Ervaring naar aanleiding van de workshop kleur- en kleding

Na een gezellige middag kleurenanalyse gedaan te hebben bij Sandra ben ik een stuk wijzer geworden. Kennisgemaakt met vele kleuren die mijn witte huid helemaal ophalen en stralend laat worden. Krijg nu vaak complimentjes over dat ik er goed uit zie i.p.v. wat zie je wit. Dit was voor mij ook de reden voor deze kleurenanalyse. Vooral met de kleur rood, de kleur die ik nooit zelf had uitgekozen, krijg ik leuke complimenten! Het is heerlijk hoe Sandra mij op een leuke manier wegwijs heeft gemaakt in kleurenland. Letterlijk heb ik kleur aan mijn leven toegevoegd.

Groetjes van Natascha


 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies

Ik wilde je nog even laten weten dat ik heel blij ben met de adviezen die je gegeven hebt. Ik heb diezelfde middag nog mijn kast leeggemaakt en (bijna) alles wat qua kleur, pasvorm en gedateerdheid, niet meer paste in dozen gedaan. Dat heb ik even laten staan, en mijn mijn dochter er nog het een en ander uitgehaald, maar vandaag heb ik alles in vuilniszakken gedaan en in de kledingbak gedaan. Zo fijn dat mijn kast niet meer zo vol is en dat wat er hangt en ligt, goed is!
Ik heb een aantal nieuwe topjes gekocht (in de goede kleuren) en een ecru broek. Kwam er achter dat ik soms wel xs heb of s terwijl ik vroeger eigenlijk altijd zonder te passen een m meenam.

Het sissy boy leren rokje hangt al in de kast. Daar ga ik leuke dingen mee doen. Winkelen gaat nu heel anders. Wat valt er al een hoop af als je op de kleuren gaat letten!

Ik denk dat ik deze herfst maar eens even goed los ga. Heb (bijna) alle truien weggedaan, dus ik zal wel moeten als ik het nog warm wil hebben deze winter. Maar dat is niet erg, ik heb er zin in.

Nogmaals bedankt, ik heb er veel aan gehad.

Groeten, Connie


 

Ervaring naar aanleiding van workshop kleur en kleding, workshop stijl en figuur én personal shopper

Mijn zus, mijn moeder en ik hebben veel gehad aan de twee workshops die we bij je gevolgd hebben. We hebben zelfs een “kleurenpracht” groepsappje… En ik krijg nog steeds complimenten over mijn nieuwe look!

Setjes gaan goed, ik merk inderdaad dat ik gewoon wat uit de kast kan trekken en dat het bij elkaar past. Wel¬†merk ik dat ik in dezelfde tintjes blijf “hangen” voornamelijk (donker)blauw en zeegroen. Ik hou je site in de gaten voor de nieuwste kleurtjes…. Misschien eens wat anders uit het rek trekken.

Ook vond ik het fijn om je een dagdeel in te huren als personal shopper. Wat het me gebracht heeft is het feit dat ik geen T-shirt moet aantrekken. Wij kwamen er tijdens het shoppen achter dat die stof mij niet goed staat. Verder heb ik tijdens die shopsessie eerst overal goed gekeken en pas op het eind mijn favoriete items gekocht. Dit resulteerde in een aantal sets die ik onderling ook goed kan combineren. Ik vond het heel gezellig om met je te winkelen en omdat jij een professional bent wist ik zeker wat mij wel stond een wat niet. Verkopers zeggen toch vaak hoe leuk iets staat, omdat zij graag willen verkopen. Dus weet je niet zeker of het wel echt leuk staat. Kortom, ik heb er veel aan gehad!

Groeten, Suzanne


 

Ervaring naar aanleiding van individueel kledingkleur- en stijladvies 

Steeds als ik voor de kast stond, wist ik niet wat ik aan moest trekken. Ik pakte eigenlijk steeds maar hetzelfde. Al een tijdje had ik het idee om iemand te vragen om een keer mee te kijken. Toen ik op de site van Kleurenpracht kwam, voelde het meteen goed. Ik heb een mail gestuurd en de volgende dag kwam Sandra al langs. Aan de hand van gekleurde doeken was het heel duidelijk te zien wat voor kleurtype ik ben. Het ziet er zoveel beter uit als je de juiste kleur voor houdt! Daarna hebben we nog in mijn kast gekeken. Aan de hand hiervan heeft Sandra tips gegeven wat ik nog zou kunnen kopen. Dit heeft ze ook allemaal uitgewerkt in een boekje. Het weekend daarna ben ik meteen met mijn kleurenwaaier naar de stad geweest. Met een paar nieuwe kledingstukken kan ik nu heel veel combineren. Ik voel me veel beter als ik de goede kleuren draag!

Heel erg bedankt!

Groet, Myrthe


 

Ervaringen naar aanleiding van de workshop Stijl en figuur

Samen met mijn collega’s heb ik een ontzettend leuke workshop over kleding en stijl gedaan met Sandra. Ze heeft helder uitgelegd welke figuurtypen er zijn en zette ons toen aan het werk om te ontdekken welke figuurtype wij zelf hebben en welke kleding daarbij past. Ook was het leuk om een stijl moodboard te maken. Door de interactie tijdens de workshop vloog de tijd voorbij en Sandra haar enthousiasme werkt erg aanstekelijk. Haar tips en trics gebruik ik nog steeds en zorgen ervoor dat ik met andere ogen naar mijn garderobe kijk. Een echte aanrader!

Lieke Danenberg