Individueel kleur- en kledingadvies

39092419_mEen fantastisch cadeau om aan jezelf of iemand die je lief hebt  te geven: een individueel kleur- en kledingadvies bij jou thuis én in de kast. Aan de hand van de kleuranalyse met de doeken wordt jouw kleurtype bepaald. Ik neem uitgebreid de tijd om je te laten zien welke kledingkleuren je mooi en welke je minder mooi staan. Je ontvangt een uitgebreid kleurenpalet (kleurenwaaier) met de kleuren die het beste bij je passen. Ik adviseer niet alleen in kledingkleuren, ook de kleur van je haar, make-up, bril en sieraden komt aan bod.

Het tweede deel van het advies bestaat uit een bezoekje aan de kledingkast. Een bijzondere ervaring, want elke kast ziet er weer totaal anders uit. Ik heb er een blog over geschreven: ‘Uit de kast’. De een heeft volop kleur in de kast, de ander voornamelijk zwart. De een heeft een opgeruimde, niet te volle kast, de ander kan kledingstukken van 10 jaar geleden maar niet wegdoen waardoor de kledingkast uitpuilt en de kleding onoverzichtelijk in de kast hangt. Met behulp van de kleurenwaaier gaan we orde scheppen in de kast. Allereerst gericht op kledingkleuren, maar we kijken ook naar de stijl die je uit wilt stralen.

Vervolgens kijken we naar je figuur en hoe we jouw pluspunten kunnen benadrukken en minpuntjes kunnen camoufleren. We letten daarbij op model- en materiaalkeuze. Wat mij opvalt is dat veel (vooral dames) een totaal ander zelfbeeld hebben dan hoe ik ze zie. We gaan dus, wanneer je dat wilt, eens goed naar jezelf kijken in de spiegel en passen verschillende outfits. Ook kijken we naar accessoires, passen deze bij je palet? Het totale advies wordt uitgewerkt in een handig boekje vol tips. Dit in combinatie met de kleurenwaaier zorgt ervoor dat je zelf goed met het advies aan de slag kunt.

Kosten: Het persoonlijk kleur- en kledingadvies kost €  245,00 en is inclusief een handige kleurenwaaier t.w.v. € 32,50, een uitgebreid maatwerk advies dat je na een dag per mail ontvangt en NIEUW: incl. circa 20!!! links naar must have kledingstukken die perfect passen bij jouw kleurtype en figuur. Mijn ervaring is dat de kleding die ik in de mail voorstel ook daadwerkelijk aangeschaft wordt en topaankopen zijn. Het advies duurt circa 2 uur en vindt plaats bij jou thuis (regio Alkmaar). Het advies is uiteraard ook geschikt voor heren.

Wil je eindelijk die krachtige uitstraling die bij je past, niet meer twijfelen of iets je wel of niet staat en bovenal geen miskopen meer? Met het persoonlijke kleur- en kledingadvies ervaar je zelf wat de juiste kleuren en kleding voor jou betekenen! Je kunt een afspraak maken op 06-22594175 of mail naar info@kleurenpracht.nl

Kleurenpracht bestaat alweer sinds 2004! Velen zijn je dus al voor gegaan met het persoonlijke advies en de reacties zijn altijd even enthousiast. Er worden inderdaad geen miskopen meer gedaan. Met minder kleding in de kast valt er meer te combineren, want de foute items hangen er immers niet meer tussen. Er wordt gerichter geshopt, minder vaak losse items, maar wat vaker complete sets. Ook komt er meer kleur in de kast en wordt er nog eens goed gekeken of zwart nu wel zo’n goede kleur is…. Wil je jezelf al heel lang verwennen met een mooi cadeau? Dan is dit het moment!