Workshop kleur en kleding

Deze inspirerende workshop wordt gegeven in groepjes van 2-6 personen (die je zelf samenstelt) in een sfeervol tuinhuis in Koedijk

Inhoud

Tijdens deze informatieve en inspirerende kleur- en kledingworkshop gaan we in op:

  • De kracht van kleur leren zien en gebruiken
  • Wat zijn warme en koele kleuren
  • Welke kleuren behoren tot welk kleurtype
  • Het bepalen van jouw persoonlijke kleurtype door middel van een kleurenanalyse met doeken
  • Herken de ‘goede’ en ‘foute’ kleuren
  • Het gebruik van de kleurenwaaier
  • Welke make-up kleuren passen bij welk kleurtype
  • De juiste haarkleur en accessoires (ook bril)

Kleurenanalyse

Na een uitgebreide introductie over kleur en kleurentypen (lentetype, zomertype, etc) krijgt iedereen een kleuranalyse d.m.v. gekleurde doeken. Daarbij wordt van iedereen het kleurtype bepaald. De deelnemers leren hierbij zien wat kleur met iemand doet. Staat een kleur goed of juist fout, wordt de huid flets, gelig of juist stralend en zacht. Het is echt iedere keer weer verrassend om te zien hoeveel effect een kleur op iemands huid/uitstraling heeft!

Haarkleur, brilkleur, accessoires

Ook komt de haarkleur aan bod, de juiste make-up kleuren, kleur van de bril, accessoires en tal van tips over hoe je stralender te kleden.

Kosten

De kosten voor deze informatieve en vooral ook heel gezellige kleur- en kledingworkshop bedragen:

50,00 pp inclusief een handige kleurenkaart van jouw kleurtype. Wil je liever een uitgebreide kleurenwaaier dan een kleurenkaart, dan betaal je 25,00 extra. Dit kun je ter plaatse beslissen.

De workshop duurt circa 2 uur (vanaf 4 personen; bij minder personen is het wat korter) en is alleen mogelijk bij daglicht. Tijdens de koude maanden vraag ik 15,00 voor gebruik locatie (heaters/haardvuur) van het tuinhuis in Koedijk.

De kleurenanalyse wordt gedaan op een schone huid zonder make-up (mascara kan wel).

Een ding is zeker: na deze workshop kijk je nooit meer hetzelfde naar je kledingkleuren! Maar ook miskopen zullen tot het verleden behoren en met minder kleding in de kast leer je meer te combineren. Wie wil dit nu niet!

Reserveer deze inspirerende workshop op 06-22594175 of mail naar info@kleurenpracht.nl.