Workshop kleur en kleding

kleurenpracht-kleur-en-kleding-workshop

Note: in verband met Corona en een verhuizing geef ik op dit moment alleen 1 op 1 adviezen. Voor workshops in kleine groepen kun je het beste even bellen voor de mogelijkheden: 06-22594175.

Inhoud

Tijdens deze informatieve en inspirerende kleur- en kledingworkshop gaan we in op:

  • De kracht van kleur leren zien en gebruiken
  • Wat zijn warme en koele kleuren
  • Welke kleuren behoren tot welk kleurtype
  • Het bepalen van jouw persoonlijke kleurtype door middel van een kleurenanalyse met doeken
  • Herken de ‘goede’ en ‘foute’ kleuren
  • Het gebruik van de kleurenwaaier
  • Welke make-up kleuren passen bij welk kleurtype
  • De juiste haarkleur en accessoires (ook bril)

Kleurenanalyse

Na een uitgebreide introductie over kleur en kleurentypen (lentetype, zomertype, etc) krijgt iedereen een kleuranalyse d.m.v. gekleurde doeken. Daarbij wordt van iedereen het kleurtype bepaald. De deelnemers leren hierbij zien wat kleur met iemand doet. Staat een kleur goed of juist fout, wordt de huid flets, gelig of juist stralend en zacht. Het is echt iedere keer weer verrassend om te zien hoeveel effect een kleur op iemands huid/uitstraling heeft!

Haarkleur, brilkleur, accessoires

Ook komt de haarkleur aan bod, de juiste make-up kleuren, kleur van de bril, accessoires en tal van tips over hoe je stralender te kleden.

Kosten

De kosten voor deze informatieve -en vooral ook heel gezellige- kleur- en kledingworkshop bedragen: € 32,50 p.p. (min. 6 personen)  inclusief een handige kleurenkaart van jouw kleurtype. De workshop duurt circa 2,5 uur, is alleen mogelijk bij daglicht en wordt gegeven op een door jullie gewenste locatie. De kleurenanalyse wordt gedaan op een schone huid zonder make-up (mascara kan wel).

Een ding is zeker: na deze workshop kijk je nooit meer hetzelfde naar je kledingkleuren! Maar ook miskopen zullen tot het verleden behoren en met minder kleding in de kast leer je meer te combineren. Wie wil dit nu niet!

Reserveer deze inspirerende workshop op 06-22594175 of mail naar info@kleurenpracht.nl.


Note: Wil je liever een kleurenwaaier aanschaffen dan de kleurenkaart (die bij de workshop is inbegrepen) dan betaal je 25,00 extra.