Ervaringen zakelijk

Naar aanleiding van een 1 op 1 advies voor de zakelijke garderobe heren

Wat een leuk cadeau is het zakelijk kledingadvies van kleurenpracht. Toen ik deze kreeg was mijn eerste gedachte: Is er dan iets niet goed aan hoe ik er uit zie? Maar de ervaring was juist dat je samen met Sandra gaat kijken naar wat je al goed doet en waar je in kunt veranderen of verbeteren.

Aan de hand van de kleurenanalyse heb ik geleerd dat je dus een bepaald kleurtype bent. Dat geeft veel inzicht in hoe je je uitstraling met kleding kunt vergroten. Dat gaat mij praktische houvast geven bij het uitzoeken van kleding. Na de kleurenanalyse hebben we mijn functie, ons bedrijf en activiteiten doorgenomen. Dat gekoppeld aan hoe ik wil overkomen en wat er vanuit onze bedrijfscultuur over aanwezig is.

Met die informatie heeft ze een bezoek gebracht aan mijn kledingkast, gericht op mijn zakelijke garderobe. We hebben samen gekeken naar kleur, pasvorm en dessin. Sandra ging met deze informatie aan de slag en gaf mij binnen enkele dagen per mail een ontzettend leuk stijladvies. Een zeer praktische stijlgids die specifiek op mij is samengesteld. Dit ziet er zeer professioneel en inspirerend uit. Super handig is dat deze online overal te bekijken is en die ik dus voortaan bij het shoppen direct bij de hand heb.

Sandra heeft mij vooral verrast met advies over kleuren waarvan ik dacht, dat past totaal niet bij mij. Maar na de stoute schoenen te hebben aangetrokken en toch eens op haar advies een verandering in mijn kledingstijl te hebben gedaan, heb ik daar zowaar leuke reacties van collega’s op gehad.

Kortom, de leuke manier waarop Sandra met je aan de slag gaat, haar imponerende kennis over kleuren, stijl en dresscodes hebben ervoor gezorgd dat dit voor mij een zeer waardevolle ervaring is.

Jan Seiwald
Manager services TATA/Projecten ENGIE Services West Industrie


 

Naar aanleiding van een 1 op 1 advies voor de zakelijke garderobe dames

Voor mijn werk moet ik regelmatig netjes voor de dag komen en dan verval ik al snel in stijfjes zwart. Aangezien ik graag iets anders wilde, maar niet precies wist waar ik dan wel blij van werd heb ik de hulp van Sandra ingeschakeld. Uit de kleurenanalyse kwam heel duidelijk naar voren welke kleuren goed matchen bij mijn uiterlijk.

Sandra ging in haar advies nog een stapje verder door mijn persoonlijkheid in kaart te brengen, maar ook stil te staan bij wat ik graag wil uitstralen naar mijn collega’s en klanten. In combinatie met de analyse van mijn figuur, huidige kledingstijl en persoonlijke voorkeuren is daar een vernieuwend, kleurrijk en super concreet & gedetailleerd advies uitgekomen.

Sandra heeft de analyse en het advies vervolgens vastgelegd in een persoonlijke digitale stijlgids. Heel handig om steeds weer even te raadplegen voordat ik mijn kast bekijk of de winkel in ga om te shoppen.

Tegen alle dames en heren met twijfels over hun zakelijke outfit zou ik willen zeggen: ga samen met Sandra de uitdaging aan en laat je verrassen door een persoonlijk advies waar je je hele carrière profijt van hebt!

Marloes Duivenstein-Groot
Category Developer Retail bij LFE


 

Naar aanleiding van een 1 op 1 advies voor de zakelijke garderobe heren

Voor mij is het belangrijk hoe ik mij zakelijk kan presenteren aan collega’s en klanten. Van (kleding)kleuradvies had ik voordat Sandra langs was gekomen nog nooit gehoord.
Dat ik een bepaald type ben, waarbij bepaalde kleuren mij accentueren en andere mijn uitstraling minder doen uitspreken, daar had ik nooit bij stil gestaan.

Bij het kleuradvies kijkt Sandra goed naar je uitstraling en de kleuren die deze uitstraling kunnen benaderen, hier heb ik een uitstekend advies in gekregen.
Daarnaast laat ze zien waarom deze kleuren je laten stralen en welke kleuren dat absoluut niet doen.

Het advies wordt in een persoonlijke stijlgids gepresenteerd, hierbij worden ook diverse opties aangedragen die je uitstraling kunnen verbeteren.

Ik ben zeer tevreden met het advies, het is praktisch toepasbaar en het zal mij helpen om mij in mijn functie beter te presenteren.

Wil je er zakelijk goed uit zien, laat je dan door Sandra adviseren!

Koen de Reuver
Projectleider ENGIE