Ervaringen zakelijk

Naar aanleiding van de workshop Succes draag je, gegeven aan 30 frontoffice medewerkers van de Gemeente Alkmaar

‘Haar professionele en praktische kijk op kledingkleuren en stijl sprak ons direct aan. Gedurende het traject dacht zij goed mee om de gewenste doelstelling om te zetten naar een leuke, inspirerende en professionele workshop.’

‘In de workshops kregen de deelnemers een persoonlijk kleur- en stylingadvies dat bruikbaar is voor zowel hun privé als zakelijke garderobe. Uitgangspunt voor de adviezen was dat de medewerkers zich prettig voelen in comfortabele kleding, maar het moet ook representatief zijn. Zij zijn immers het visitekaartje van de organisatie!’

‘Sandra gaf hen praktische en eerlijke adviezen over hoe zij met een goede basisgarderobe makkelijker kleding kunnen combineren, welke kleuren bij hun huidtype passen en het belang van de juiste pasvormen en stoffen. En hoe je kleding kunt combineren zonder al te veel aan te schaffen.’

‘Iedereen kreeg een inspirerend en op-maat uitgewerkt persoonlijk advies op basis van kleur- en figuurtype. Aangevuld met actueel beeldend materiaal en persoonlijke winkeltips.
Sandra is to-the-point en geeft eerlijk en oprecht advies.’

‘Het resultaat: enthousiaste reacties na geslaagde en inspirerende workshops! Medewerkers kijken voortaan anders naar kleding. En zijn bewuster wat het effect is van kleur en styling op hun uitstraling. Zij geven aan veel te hebben aan het advies-op-maat en kiezen bewuster kleding nu zij weten wat bij hen past en wat geschikt is voor een zakelijke outfit. En met behulp van de kleurenwaaier is het gemakkelijker om de juiste kleuren te kiezen.’

Viola en Loes
Gemeente Alkmaar

————————————————————————————————————————-

Naar aanleiding van de workshop ‘Succes draag je’ gegeven aan 5 senior lean trainers van het Westfriesgasthuis

Wij zijn een jong team, in de zin dat we nog maar 3 maanden samen werken, en hebben tijdens een scholingsdag bezoek gehad van Sandra. Zij heeft voor ieder van ons bepaald wat voor kleurtype we zijn. Meteen werd duidelijk hoe kleurrijk ons team is!

Daarna vroeg Sandra naar onze voorkeur in kledingstijl, persoonlijke eigenschappen en welke uitstraling we tijdens ons werk willen bereiken. Op basis daarvan heeft zij voor ieder van ons een boekje gemaakt dat wij per email hebben ontvangen. Daarin staan verrassende tips die ons veel inspiratie geven.

Sandra is spontaan en geeft op een prettige manier advies. De tips zijn praktisch en daardoor is het niet moeilijk om een verandering in kledingstijl en kleurkeuze te maken.
Het was heel leuk om dit met het team te doen. De dagen na de workshop kwamen we allemaal al in andere outfits naar het werk en uit de complimenten blijkt dat kleur inderdaad veel kan doen!

Franka de Groot-van Bockxmeer
senior lean-trainer

Super bedankt voor de leuke en fijne workshop en dit persoonlijke advies. De uitdaging qua kleding/stijl zit er bij ons team in om enerzijds professionaliteit uit te stralen (niet te casual gekleed) maar om er anderzijds niet netter uit te zien dan onze leidinggevenden (netjes maar niet overdressed) en toegankelijk te blijven naar de mensen op de werkvloer. Dat is goed gelukt met deze workshop. Bijzonder om dit persoonlijk op maat uitgewerkt in een mooi vormgegeven boekje te lezen. Ik ga er zeker veel aan hebben en kreeg ook al wat bevestiging (leuk om te lezen:). De meiden vonden het heel bijzonder en dinsdag zagen we er natuurlijk allemaal ‘anders’ uit. Hoe leuk! Nogmaals erg bedankt, mijn complimenten voor hoe je dit doet en graag tot een volgende keer.

Ilse de Vries
programma manager, hoofd lean team

Naar aanleiding van een 1 op 1 advies voor de zakelijke garderobe heren

Wat een leuk cadeau is het zakelijk kledingadvies van kleurenpracht. Toen ik deze kreeg was mijn eerste gedachte: Is er dan iets niet goed aan hoe ik er uit zie? Maar de ervaring was juist dat je samen met Sandra gaat kijken naar wat je al goed doet en waar je in kunt veranderen of verbeteren.

Aan de hand van de kleurenanalyse heb ik geleerd dat je dus een bepaald kleurtype bent. Dat geeft veel inzicht in hoe je je uitstraling met kleding kunt vergroten. Dat gaat mij praktische houvast geven bij het uitzoeken van kleding. Na de kleurenanalyse hebben we mijn functie, ons bedrijf en activiteiten doorgenomen. Dat gekoppeld aan hoe ik wil overkomen en wat er vanuit onze bedrijfscultuur over aanwezig is.

Met die informatie heeft ze een bezoek gebracht aan mijn kledingkast, gericht op mijn zakelijke garderobe. We hebben samen gekeken naar kleur, pasvorm en dessin. Sandra ging met deze informatie aan de slag en gaf mij binnen enkele dagen per mail een ontzettend leuk stijladvies. Een zeer praktische stijlgids die specifiek op mij is samengesteld. Dit ziet er zeer professioneel en inspirerend uit. Super handig is dat deze online overal te bekijken is en die ik dus voortaan bij het shoppen direct bij de hand heb.

Sandra heeft mij vooral verrast met advies over kleuren waarvan ik dacht, dat past totaal niet bij mij. Maar na de stoute schoenen te hebben aangetrokken en toch eens op haar advies een verandering in mijn kledingstijl te hebben gedaan, heb ik daar zowaar leuke reacties van collega’s op gehad.

Kortom, de leuke manier waarop Sandra met je aan de slag gaat, haar imponerende kennis over kleuren, stijl en dresscodes hebben ervoor gezorgd dat dit voor mij een zeer waardevolle ervaring is.

Jan Seiwald
Manager services TATA/Projecten ENGIE Services West Industrie

Naar aanleiding van een 1 op 1 advies voor de zakelijke garderobe dames

Voor mijn werk moet ik regelmatig netjes voor de dag komen en dan verval ik al snel in stijfjes zwart. Aangezien ik graag iets anders wilde, maar niet precies wist waar ik dan wel blij van werd heb ik de hulp van Sandra ingeschakeld. Uit de kleurenanalyse kwam heel duidelijk naar voren welke kleuren goed matchen bij mijn uiterlijk.

Sandra ging in haar advies nog een stapje verder door mijn persoonlijkheid in kaart te brengen, maar ook stil te staan bij wat ik graag wil uitstralen naar mijn collega’s en klanten. In combinatie met de analyse van mijn figuur, huidige kledingstijl en persoonlijke voorkeuren is daar een vernieuwend, kleurrijk en super concreet & gedetailleerd advies uitgekomen.

Sandra heeft de analyse en het advies vervolgens vastgelegd in een persoonlijke digitale stijlgids. Heel handig om steeds weer even te raadplegen voordat ik mijn kast bekijk of de winkel in ga om te shoppen.

Tegen alle dames en heren met twijfels over hun zakelijke outfit zou ik willen zeggen: ga samen met Sandra de uitdaging aan en laat je verrassen door een persoonlijk advies waar je je hele carrière profijt van hebt!

Marloes Duivenstein-Groot
Category Developer Retail bij LFE

Naar aanleiding van een 1 op 1 advies voor de zakelijke garderobe heren

Voor mij is het belangrijk hoe ik mij zakelijk kan presenteren aan collega’s en klanten. Van (kleding)kleuradvies had ik voordat Sandra langs was gekomen nog nooit gehoord.
Dat ik een bepaald type ben, waarbij bepaalde kleuren mij accentueren en andere mijn uitstraling minder doen uitspreken, daar had ik nooit bij stil gestaan.

Bij het kleuradvies kijkt Sandra goed naar je uitstraling en de kleuren die deze uitstraling kunnen benaderen, hier heb ik een uitstekend advies in gekregen.
Daarnaast laat ze zien waarom deze kleuren je laten stralen en welke kleuren dat absoluut niet doen.

Het advies wordt in een persoonlijke stijlgids gepresenteerd, hierbij worden ook diverse opties aangedragen die je uitstraling kunnen verbeteren.

Ik ben zeer tevreden met het advies, het is praktisch toepasbaar en het zal mij helpen om mij in mijn functie beter te presenteren.

Wil je er zakelijk goed uit zien, laat je dan door Sandra adviseren!

Koen de Reuver
Projectleider ENGIE