1 op 1 zakelijk kledingadvies heren

Zeg eens eerlijk? Hoe ziet jouw zakelijke garderobe eruit? Wat mij opvalt is dat veel mannen voor veilig gaan. Meestal blauw, een pantalon of nette jeans en een mooi overhemd. Maar heb je er eigenlijk wel eens bij stil gestaan wat je uitstraalt met jouw kleding? Een eerste indruk maak je maar 1 keer en dan wil je natuurlijk wel graag de juiste indruk achterlaten.

Wil je professioneel overkomen, maar ook toegankelijk? Wil je net even wat meer opvallen tussen al die donkerblauwe mannen zonder dat je de plank volledig misslaat? Laat je je in jouw kledingkeuze volledig leiden door jouw vrouw of de verkoopster en zou je wel eens advies van een expert willen?

Waarom maak je niet eens een afspraak voor een kleurenanalyse? Op een laagdrempelige manier laat ik je in korte tijd zien wat jouw mooiste kleuren zijn. Wil je een stapje verder, dan duik ik in jouw kledingkast. We gaan op zoek naar de juiste pasvorm en materialen, maken verrassende combinaties en stellen een lijst(je) op van absolute must haves in jouw zakelijke garderobe.

Laat mij je helpen jouw perfecte zakelijke garderobe samen te stellen, die past bij jouw functie én persoonlijkheid.

Naar aanleiding van het 1 op 1 zakelijk kledingkleur- en stijladvies (bij jou thuis én in de kast!):

  • weet jij hoe jij je d.m.v. kleding kunt onderscheiden van de rest
  • kun je makkelijker leuke combinaties maken en gaat dit je steeds makkelijker af
  • weet je voortaan op een nonchalante manier de aandacht binnen een groep op jou te richten
  • draag je alleen nog kleuren die jou laten stralen
  • voel jij je fijn en zelfverzekerd tegenover de klant of een groep
  • weet je precies wat je met welke kleding uitstraalt
  • ben je nooit meer over- of underdressed

Kleurenpracht is er voor iedereen die hulp nodig heeft bij het bereiken van de perfecte zakelijke garderobe.

Tip voor werkgevers: zet een medewerker in het zonnetje en geef een zakelijk kledingadvies cadeau!

De perfecte zakelijke garderobe

De perfecte zakelijke garderobe past bij het bedrijfsimago, bij jouw functie, maar ook bij jouw unieke persoonlijkheid. We gaan op zoek naar kledingkleuren die je laten stralen, de perfecte pasvorm voor jouw figuur en een stijl waarmee je de bedrijfscultuur uitstraalt, maar waar je je wel prettig in voelt.

Kledingkleuren

Aan de hand van de kleurenanalyse met gekleurde doeken wordt jouw kleurtype bepaald. Ik neem uitgebreid de tijd om je te laten zien welke kledingkleuren je mooi en welke je minder mooi staan. Je ontvangt een uitgebreid kleurenpalet (kleurenwaaier) met de kleuren die het beste bij je passen. Ik adviseer niet alleen in kledingkleuren, ook de kleur van je haar, bril, schoenen en accessoires komt aan bod.

Stijl en pasvorm

Tijdens het tweede deel gaan we in op jouw werksituatie. Welke functie heb je? Waar bestaan je werkzaamheden uit en hoe wil je overkomen op anderen? Vervolgens brengen we een bezoekje aan de kledingkast. We brengen in kaart of je huidige zakelijke garderobe matcht met je persoonlijkheid, wat je wilt uitstralen met betrekking tot je functie en het bedrijfsimago. Ook kijken we naar je figuur en welke pasvorm daar het mooist bij staat. We letten daarbij op model- en materiaalkeuze en nemen tal van kledingstukken onder de loep. Van pantalon tot schoenen en van pak tot overhemd.

Kosten

Het totale advies wordt uitgewerkt in een zeer volledig 8 pagina’s tellend e-advies incl. moodboard en veel tips. Een persoonlijke stijlgids waar je concreet mee aan de slag kunt. De kleurenwaaier ontvang je direct na de kleurenanalyse. Het e-advies ontvang je binnen een week per e-mail. Het zakelijk kleur- en kledingadvies kost € 295,00 excl. btw.
Het 1 op 1 advies duurt circa 2-2,5 uur en vindt plaats bij jou thuis. Reserveren kan via 06-22594175 of stuur een mail naar info@kleurenpracht.nl.

Weet je niet of dit iets voor je is, begin dan met alleen een kleurenanalyse. De kosten hiervan bedragen € 95,00 excl. btw en incl. de handige kleurenwaaier. Klik hier voor meer informatie.

Tip

Het is ook mogelijk het zakelijk advies uit te breiden met een casual/privé kledingadvies. We zullen dan ook kijken naar de kleding die je privé draagt. Wellicht is er overlap met jouw zakelijke kleding of wil je privé een heel andere stijl uitstralen. Dit complete advies duurt een 2,5-3 uur en kost € 350,00. Het is inclusief de handige kleurenwaaier en een uitgebreid e-advies voor je zakelijke en privé garderobe.