Individueel zakelijk kledingadvies heren

 • Ben je aan het solliciteren, maar heb je geen idee welke eerste indruk je achterlaat met je kleding?
 • Heb je sinds kort een leidinggevende functie en vind je het moeilijk om kleding te vinden die past bij deze rol, maar ook bij jouw persoonlijkheid?
 • Is de dresscode op jouw werk formeel, maar vind je het lastig om het juiste pak te vinden? Of heb je geen idee welke kledingkleuren jou het mooist staan en welke kleuren je met elkaar kunt combineren?
 • Vind je het lastig om überhaupt zakelijke kleding te kopen en hangt je kast vol casual outfits?

Herken jij je in een of meer van bovenstaande situaties? Wellicht is een individueel zakelijk kledingadvies iets voor jou. Je zult zien dat de juiste zakelijke garderobe helpt bij het realiseren van jouw doelen. Ik help je er graag bij!

Tip voor werkgevers: zet een medewerker in het zonnetje en geef een zakelijk kledingadvies cadeau!

De perfecte zakelijke garderobe

De perfecte zakelijke garderobe past bij het bedrijfsimago, bij jouw functie, maar ook bij jouw unieke persoonlijkheid. We gaan op zoek naar kledingkleuren die je laten stralen, de perfecte pasvorm voor jouw figuur en een stijl waarmee je de bedrijfscultuur uitstraalt, maar waar je je wel prettig in voelt.

Kledingkleuren

Aan de hand van de kleurenanalyse met gekleurde doeken wordt jouw kleurtype bepaald. Ik neem uitgebreid de tijd om je te laten zien welke kledingkleuren je mooi en welke je minder mooi staan. Je ontvangt een uitgebreid kleurenpalet (kleurenwaaier) met de kleuren die het beste bij je passen. Ik adviseer niet alleen in kledingkleuren, ook de kleur van je haar, bril, schoenen en accessoires komt aan bod.

Stijl en pasvorm

Tijdens het tweede deel gaan we in op jouw werksituatie. Welke functie heb je? Waar bestaan je werkzaamheden uit en hoe wil je overkomen op anderen? Vervolgens brengen we een bezoekje aan de kledingkast. We brengen in kaart of je huidige zakelijke garderobe matcht met je persoonlijkheid, wat je wilt uitstralen met betrekking tot je functie en het bedrijfsimago. Ook kijken we naar je figuur en welke pasvorm daar het mooist bij staat. We letten daarbij op model- en materiaalkeuze en nemen tal van kledingstukken onder de loep. Van pantalon tot schoenen en van pak tot overhemd.

Je leert:

 • De kracht van kleur leren herkennen
 • Miskopen voorkomen
 • Makkelijker kleding combineren
 • Een stijl te vinden die past bij je functie én persoonlijkheid
 • De juiste pasvorm te kiezen die past bij jouw figuur
 • Het ideale pak vinden dat past bij jouw figuur, persoonlijkheid en kleurtype
 • De perfecte zakelijke garderobe samen te stellen

Kosten

Het totale advies wordt uitgewerkt in een zeer volledig 8 pagina’s tellend e-advies incl. moodboard en veel tips. Een persoonlijke stijlgids waar je concreet mee aan de slag kunt. De kleurenwaaier ontvang je direct na de kleurenanalyse. Het e-advies ontvang je binnen een week per e-mail. Het zakelijk kleur- en kledingadvies kost € 250,00.
Het 1 op 1 advies duurt circa 2-2,5 uur en vindt plaats bij jou thuis. Reserveren kan via 06-22594175 of stuur een mail naar info@kleurenpracht.nl.

Tip

Het is ook mogelijk het zakelijk advies uit te breiden met een casual/privé kledingadvies. We zullen dan ook kijken naar de kleding die je privé draagt. Wellicht is er overlap met jouw zakelijke kleding of wil je privé een heel andere stijl uitstralen. Dit complete advies duurt een 2,5-3 uur en kost € 295,00. Het is inclusief de handige kleurenwaaier en een uitgebreid e-advies voor je zakelijke en privé garderobe.