Kleurenanalyse

Welke kledingkleuren hangen er in jouw kast? Draag je ieder jaar de nieuwste modekleuren? Vermijd je ze juist en ga je liever voor veilig zwart of donkerblauw? Vind je rood te opvallend en val je steeds weer voor lichte kleuren of aardetinten? Of kies je juist voor opvallende kleuren, maar blijken het achteraf toch miskopen te zijn? En hoe zit het met het combineren van kleuren? Kan je daar nog wel wat hulp bij gebruiken?

Door bewust te kiezen voor kleuren die bij jouw kleurtype (bijvoorbeeld zomer, lente of herfst) passen draagt dit bij aan een positieve uitstraling. Je ziet er gezonder en jonger uit, de huid oogt frisser en de ogen levendiger. We zien niet eerst het kledingstuk, maar eerst de persoon! En het allerleukste: je krijgt vaker complimenten.

Welke indruk laat je achter met jouw kledingkleuren?

Wanneer je in jouw werk te maken hebt met klanten weet je dat een eerste indruk ontzettend belangrijk is. Maar wat straal je nou precies uit met jouw kledingkleuren. Je wilt professionaliteit uitstralen, maar ook toegankelijkheid. Je wilt niet niet dat de kleur de aandacht van wat jij wilt vertellen afleidt. Je wilt je je tijdens een netwerkborrel onderscheiden, maar hoe? De oplossing? Een kleurenanalyse.

Welke kleuren laten je stralen?

Met behulp van een kleurenanalyse met gekleurde doeken komen we daar achter. Wie weet ben je een lentetype en staan felle, lichte, warme kleuren jou prachtig. Of een wintertype, een zwart pak met een fel kobaltblauwe blouse laten jou stralen. Een zomertype? Poederige pasteltinten passen bij je zachte uitstraling. Aan de hand van jouw huidskleur, haarkleur en oogkleur bepaal ik jouw mooiste kleuren. We kijken naar wat je uitstraalt met welke kleur en hoe je kleuren onderling kunt combineren. Ook nemen we jouw haarkleur onder de loep, kijken we naar accessoires, make-up en brilkleuren.

Kortom, wil je eindelijk die krachtige uitstraling die bij jou past, niet meer twijfelen of een kledingstuk je wel of niet staat, met minder kleding makkelijker combineren en bovenal geen miskopen meer? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een kleurenanalyse.

Kosten

De kosten voor een kleurenanalyse bedragen € 95,00 excl. btw en incl. de super handige kleurenwaaier. Het advies vindt plaats bij Kleurenpracht en duurt ongeveer een uur. Reserveren kan via 06-22594175 of stuur een mail naar info@kleurenpracht.nl.