1 op 1 zakelijk kledingadvies dames

Hoe ziet jouw zakelijke garderobe eruit? Puilt je kast uit, maar is het toch elke keer weer een zoektocht naar de juiste kleding? Vind je het lastig om als ondernemer met jouw kleding de juiste snaar te raken bij de klant? Je wilt toegankelijkheid en professionaliteit uitstralen, maar wat draag je dan? Vind je shoppen een ramp, omdat kleding vaak niet past, niet lekker zit of te casual is? Of vind je het lastig om überhaupt zakelijke kleding te kopen en hangt je kast vol casual outfits?

Laat mij je helpen jouw perfecte zakelijke garderobe samen te stellen, die past bij jouw functie én persoonlijkheid.

Naar aanleiding van het 1 op 1 zakelijk kledingkleur- en stijladvies (bij jou thuis én in de kast!):

 • hangen er in jouw kast voortaan alleen nog kledingstukken waar je blij van wordt
 • kun je met minder kleding meer combinaties maken en gaat dit je steeds makkelijker af
 • doe je geen miskopen meer, omdat je weet welke modellen het beste passen bij jouw figuur
 • draag je alleen nog kleuren die jou laten stralen
 • voel jij je fijn en zelfverzekerd tegenover de klant of een groep
 • weet je precies wat je met welke kleding uitstraalt
 • ben je nooit meer over- of underdressed

De perfecte zakelijke garderobe

De perfecte zakelijke garderobe past bij jouw functie, maar ook bij jouw unieke persoonlijkheid. Tijdens dit 1 op 1 advies gaan we op zoek naar kledingkleuren die je laten stralen en modellen die je pluspunten accentueren en je minpuntjes camoufleren. Ook creëren we een persoonlijke stijl waarmee je kunt laten zien wie je werkelijk bent. Uniek is de prachtig vormgegeven persoonlijke stijlgids vol tips en inspiratie.

Kledingkleuren

Aan de hand van de kleurenanalyse met gekleurde doeken wordt jouw kleurtype bepaald. Ik neem uitgebreid de tijd om je te laten zien welke kledingkleuren je mooi en welke je minder mooi staan. Je ontvangt een uitgebreid kleurenpalet (kleurenwaaier) met de kleuren die het beste bij je passen. Ik adviseer niet alleen in kledingkleuren, ook de kleur van je haar, make-up, bril, schoenen en accessoires komt aan bod.

Stijl en figuur

Tijdens het tweede deel gaan we in op jouw werksituatie. Welke functie heb je? Waar bestaan je werkzaamheden uit en hoe wil je overkomen op anderen? Vervolgens brengen we een bezoekje aan de kledingkast. We brengen in kaart of je huidige zakelijke garderobe matcht met je persoonlijkheid, wat je wilt uitstralen met betrekking tot je functie en hoe je wilt overkomen op jouw klanten. Ook kijken we naar je figuur en hoe we jouw pluspunten kunnen benadrukken en minpuntjes kunnen camoufleren. We letten daarbij op model- en materiaalkeuze en nemen tal van kledingstukken onder de loep. Van pak tot jurk en van colbert tot hakken.

Je leert:

 • De kracht van kleur leren herkennen
 • Miskopen voorkomen
 • Makkelijker kleding combineren
 • Een stijl te vinden die past bij je functie én persoonlijkheid
 • De pasvorm herkennen die jouw pluspunten accentueert en minpuntjes camoufleert
 • De perfecte zakelijke garderobe samen te stellen

Uniek: Persoonlijke stijlgids

Het totale advies wordt uitgewerkt in een zeer volledig 8 pagina’s tellend e-advies incl. moodboard en veel tips. Een uitgebreide, prachtig vormgegeven, persoonlijke stijlgids waar je concreet mee aan de slag kunt.

Kosten

Het zakelijk kledingkleur- en stijladvies kost € 295,00 excl. btw. Het duurt circa 2,5 uur en vindt plaats bij jou thuis. De handige kleurenwaaier ontvang je direct na afloop. De stijlgids ontvang je binnen een week per mail. Reserveren kan via 06-22594175 of stuur een mail naar info@kleurenpracht.nl.

Weet je niet of dit iets voor je is, begin dan met alleen een kleurenanalyse. De kosten hiervan bedragen € 95,00 excl. btw en incl. de handige kleurenwaaier. Klik hier voor meer informatie over de kleurenanalyse.

Regio: Alkmaar – Hoorn. Woon je verder weg, neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Uitbreiding met personal shopping sessie

Het 1 op 1 advies bij jou thuis is uit te breiden met een personal shopping sessie. Gedurende drie uur zullen we 2 tot 3 complete sets bij elkaar zoeken. Dit vindt plaats in Hoorn of Alkmaar. De kosten voor het 1 op 1 advies incl. personal shoppingsessie bedragen € 550,00 excl. btw. Exclusief kleding.

Tip

Het is ook mogelijk het zakelijk advies uit te breiden met een casual/privé kledingadvies. We zullen dan ook kijken naar de kleding die je privé draagt. Wellicht is er overlap met jouw zakelijke kleding of wil je privé een heel andere stijl uitstralen. Dit complete advies duurt circa 3 uur en kost € 350,00. Het is inclusief de handige kleurenwaaier en het prachtige e-advies voor je zakelijke en privé garderobe.