Individueel zakelijk kledingadvies dames

 • Weet je niet wat je aan moet als je gaat solliciteren? Heb je geen idee wat je uitstraalt met je huidige kleding en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken?
 • Heb je sinds kort een leidinggevende functie en vind je het lastig om kleding te vinden die past bij deze rol, maar ook bij jouw persoonlijkheid?
 • Heb je het gevoel dat mensen jou niet serieus nemen?
 • Is de dresscode op jouw werk formeel, maar voel je je helemaal niet prettig in de nette outfits die je daarvoor hebt aangeschaft?
 • Wil je weten welke eerste indruk je achterlaat met je huidige zakelijke kleding en leren deze te optimaliseren?
 • Vind je het lastig om überhaupt zakelijke kleding te kopen en hangt je kast vol casual outfits?

Herken jij je in een of meer van bovenstaande situaties? Wellicht is een individueel zakelijk kledingadvies iets voor jou. Je draagt immers een groot deel van de dag zakelijke kleding en dan is het wel zo fijn dat je je er prettig in voelt. Ik help je daar graag bij!

Tip voor werkgevers: zet een medewerker in het zonnetje en geef een zakelijk kledingadvies cadeau!

De perfecte zakelijke garderobe

De perfecte zakelijke garderobe past bij het bedrijfsimago, bij jouw functie, maar ook bij jouw unieke persoonlijkheid. Tijdens dit 1 op 1 advies gaan we op zoek naar kledingkleuren die je laten stralen en modellen die je pluspunten accentueren en je minpuntjes camoufleren. Ook creëren we een persoonlijke stijl waarmee je de bedrijfscultuur uitstraalt, maar die wel laat zien wie jij bent.

Kledingkleuren

Aan de hand van de kleurenanalyse met gekleurde doeken wordt jouw kleurtype bepaald. Ik neem uitgebreid de tijd om je te laten zien welke kledingkleuren je mooi en welke je minder mooi staan. Je ontvangt een uitgebreid kleurenpalet (kleurenwaaier) met de kleuren die het beste bij je passen. Ik adviseer niet alleen in kledingkleuren, ook de kleur van je haar, make-up, bril, schoenen en accessoires komt aan bod.

Stijl en figuur

Tijdens het tweede deel gaan we in op jouw werksituatie. Welke functie heb je? Waar bestaan je werkzaamheden uit en hoe wil je overkomen op anderen? Vervolgens brengen we een bezoekje aan de kledingkast. We brengen in kaart of je huidige zakelijke garderobe matcht met je persoonlijkheid, wat je wilt uitstralen met betrekking tot je functie en het bedrijfsimago. Ook kijken we naar je figuur en hoe we jouw pluspunten kunnen benadrukken en minpuntjes kunnen camoufleren. We letten daarbij op model- en materiaalkeuze en nemen tal van kledingstukken onder de loep. Van pak tot jurk en van colbert tot hakken.

Je leert:

 • De kracht van kleur leren herkennen
 • Miskopen voorkomen
 • Makkelijker kleding combineren
 • Een stijl te vinden die past bij je functie én persoonlijkheid
 • De pasvorm herkennen die jouw pluspunten accentueert en minpuntjes camoufleert
 • De perfecte zakelijke garderobe samen te stellen

Kosten

Het totale advies wordt uitgewerkt in een zeer volledig 8 pagina’s tellend e-advies incl. moodboard en veel tips. Een uitgebreide, prachtig vormgegeven, persoonlijke stijlgids waar je concreet mee aan de slag kunt. De kleurenwaaier ontvang je direct na de kleurenanalyse. Het e-advies ontvang je binnen een week per e-mail. Het zakelijk kleur- en kledingadvies kost € 250,00.
Het 1 op 1 advies duurt circa 2,5 uur en vindt plaats bij jou thuis. Reserveren kan via 06-22594175 of stuur een mail naar info@kleurenpracht.nl.

Tip

Het is ook mogelijk het zakelijk advies uit te breiden met een casual/privé kledingadvies. We zullen dan ook kijken naar de kleding die je privé draagt. Wellicht is er overlap met jouw zakelijke kleding of wil je privé een heel andere stijl uitstralen. Dit complete advies duurt circa 3 uur en kost € 295,00. Het is inclusief de handige kleurenwaaier en het prachtige e-advies voor je zakelijke en privé garderobe.