Workshop stijl en figuur

kleurenpracht-stijl-en-figuur-workshop

 

Het perfecte vervolg op de workshop Kleur & Kleding. Tijdens deze informatieve en inspirerende stijl- en figuur workshop, speciaal bedoeld voor groepjes van 6 tot 12 personen, gaan we in op:

  • Het in kaart brengen van je huidige kledingstijl
  • Het in kaart brengen van je gewenste kledingstijl d.m.v. een moodboard
  • Welke kledingstijlen zijn er?
  • Figuuranalyse (Ben ik een X, V, H, O, etc?)
  • Welke lichaamsdelen wil ik camoufleren?
  • Welke lichaamsdelen wil ik accentueren?
  • Welk kapsel en welk model bril past bij mijn gezichtsvorm?
  • En tal van tips over hoe je je het beste kunt kleden

 

Moodboard

collage-kleurenprachtNa een introductie over kledingstijlen gaan we in kaart brengen hoe je er nu uitziet en hoe je er graag uit wilt zien. Aan de hand van een scala aan kledingstukken (in print) maakt iedereen een moodboard. Wanneer je eigen gewenste stijl bekend is gaan we in op je figuur. Wat voor figuur heb je en wat wil je hierbij accentueren en camoufleren? Uiteraard met tal van tips hoe je dit ook daadwerkelijk kunt toepassen. Het is de bedoeling dat iedereen ongeveer drie kledingstukken meebrengt (miskopen, twijfelgevallen, etc) zodat we kunnen passen en laten zien wat je beter wel en beter niet kunt dragen. Het leuke tijdens dit deel van de workshop is dat minimale aanpassingen vaak voor een groots effect zorgen en dat er na afloop nog wel eens een heuse kledingruil op gang komt! Ook komt de gezichtsvorm aanbod met tips voor het juiste kapsel.

 

De kosten voor deze informatieve stijl- en figuurworkshop bedragen: € 27,50 p.p. (min. 6 personen). De workshop duurt circa 2,5 uur en is zowel overdag als ’s avonds mogelijk! De workshop vindt plaats op een door jullie uitgekozen locatie.
Reserveer deze inspirerende workshop op 06-22594175 of mail naar info@kleurenpracht.nl.

Tip: Deze workshop sluit perfect aan op de workshop Kleur en kleding. Mocht je deze gevolgd hebben en nog geen kleurenwaaier hebben aangeschaft dan is dit het perfecte moment om dat alsnog te doen.