Waarom je juist in deze tijd zoveel hebt aan een kledingkleur- en stijladvies van Kleurenpracht

Ik ben benieuwd wat de situatie #stayhome voor gevolgen heeft voor jouw garderobe. Heb je nu eindelijk tijd om je huis te gaan opruimen en ben je als een wervelwind door je garderobe gegaan of is je huis veranderd in een nog grotere chaos? Ben je uit verveling aan het online shoppen geslagen en hangen er nu nog meer miskopen in je kast? Ben je van de stress een paar kilo aangekomen en wil het maar niet lukken een outfit uit je kast te toveren waar je je lekker in voelt? Of ben je inmiddels zo ver heen dat je je partner en kinderen hebt opgesloten in je kledingkast zodat je eindelijk eens wat rust hebt? 😉

Of je nu toe bent aan orde in je kledingkast, geen miskopen meer, een garderobe die onderling heel fijn combineert of gewoon een paar uur me-time? Nu is het moment om een afspraak te maken voor een kledingkleur- en stijladvies van Kleurenpracht. Waarom?

Je zult geld besparen door efficiënt en gericht kleding te kopen!
Misschien vond je shoppen al nooit leuk. Kwam je na uren winkelen toch weer met niets thuis, omdat je gewoon niets kon vinden wat paste, lekker zat en leuk stond. Misschien kocht je juist te impulsief, te veel basics en geregeld miskopen. Nu we massaal online winkelen wordt de drempel nog verder verlaagd en gooien we lukraak items in ons winkelmandje zonder dat ze de wauw factor hebben. Juist in crisistijd waarbij velen efficiënt met hun geld moeten omgaan is het van belang dat je geen miskopen doet. Dat je kleding koopt waarvan je zeker weet dat je er heel veel plezier van zult hebben. En niet onbelangrijk: dat je met minder kleding meer kunt combineren. Maar hoe weet je nu welke kledingstukken jouw succesnummers worden? Door het verkrijgen van inzicht in kledingkleuren, modellen en stijlen. Daar help ik je graag bij!

Je krijgt inzicht in jouw mooiste kledingkleuren. Hiermee voorkom je miskopen en leer je makkelijker kleding te combineren!
Door middel van een kleurenanalyse kom je erachter welke kleuren jou prachtig staan en welke kleuren je beter links kunt laten liggen. We zijn gewend om kleding te kopen, waarvan we de kleur mooi vinden. Of deze kleur jou ook mooi staat, daar letten we te weinig op. Het gevolg: je vindt de kleur prachtig, maar elke keer als je het kledingstuk aantrekt denk je: wat zie ik toch bleek. Het is simpelweg je kleur niet! Aan de hand van een kleurenanalyse met gekleurde doeken wordt je kleurtype bepaald (bijvoorbeeld een lente- of wintertype). Met behulp van een handige kleurenwaaier van jouw type koop jij voortaan de prachtigste kleuren, die ook nog eens onderling heel makkelijk met elkaar combineren.

Je krijgt inzicht in de beste modellen voor jouw unieke figuur. Hiermee geef je jouw zelfvertrouwen een boost!
Door middel van een figuuranalyse gaan we op zoek naar de beste pasvorm voor jouw figuur. Zo kun je voortaan gericht op zoek gaan naar modellen die jouw pluspunten benadrukken en je minpuntjes camoufleren. De juiste pasvorm geeft je zelfvertrouwen echt een boost. Kijk dus goed naar de pasvorm en je pluspunten wanneer je op zoek gaat naar een jurkje voor een bepaalde gelegenheid, de perfecte jeans of een mooi jasje voor je werk. Koop een kledingstuk niet te groot, maar zeker ook niet te klein. En ook heel belangrijk: het moet lekker zitten! Mijn advies: passen, passen en nog eens passen. Volg ook niet blindelings de laatste trends. Wat bij de een geweldig staat, kan bij jou wel totaal niet staan. Laat trends dus varen en ga op zoek naar jouw unieke kledingstijl. Daarbij mag je best een beetje uit je comfortzone stappen.

Een opgeruimde kast zorgt voor een opgeruimde, kalme geest
En een kalme geest kunnen we in onrustige tijden maar wat goed gebruiken. Wanneer je weet welke kleding past bij jouw uiterlijk, figuur, persoonlijkheid en werkzaamheden kun je orde gaan aanbrengen in de kledingkast. Tijdens een kledingkleur- en stijladvies maken we hier alvast een begin mee. Kleding die niet in je kleurpalet zit en je toch nooit draagt mag uit de kast. Geef het bijvoorbeeld aan een goed doel. Kleding die niet in je kleurpalet zit, maar je wel graag draagt ga je combineren met een sjaal of jasje in de juiste kleur. De kast wordt minder vol, overzichtelijker en er hangen voortaan alleen kledingstukken in waar je blij van wordt. Met een lijstje van must haves die nog missen kun je vervolgens heel gericht gaan shoppen.

Kortom, wil je eindelijk die krachtige uitstraling die bij jou past, niet meer twijfelen of een kledingstuk je wel of niet staat en bovenal geen miskopen meer? Met minder kleding meer combineren (een stukje bewustwording in de kast kan nooit kwaad) en voortaan gericht en met succes shoppen?

Interesse? Neem contact met mij op en samen kijken we welke dienst het beste aansluit bij jouw wensen.