Blog: Succes draag je, maar hoe?

Toen je nog voor een baas werkte had je eigenlijk nooit moeite met het vinden van de juiste kleding. Je had immers collega’s genoeg om een beetje af te kijken wat de dresscode was binnen het bedrijf. Een pantalon of nette jeans, een nette top en een jasje of vest. Het was al vrij snel goed.

Maar nu ben je zelfstandig ondernemer. Je bedrijf groeit lekker en je hebt steeds vaker contact met klanten. Af en toe sta je zelfs een groep toe te spreken. Je krijgt steeds meer zelfvertrouwen over de boodschap die jij graag wilt verkondigen. Maar over je uiterlijk… Je wordt er eigenlijk steeds onzekerder over.

Moet je nu gaan voor een blazer of een vest? Zouden sneakers kunnen of passen hakken toch beter bij je nieuwe identiteit? En welk model jurk past eigenlijk het beste bij jouw figuur? Je wilt professionaliteit uitstralen, maar eigenlijk ook zachtheid en toegankelijkheid.

En je kledingkast? Puilt die uit? En hoeveel kledingstukken draag je nu werkelijk graag? Des te voller de kast, des te lastiger wordt het om een goeie set tevoorschijn te toveren.

Ook lastig, voor welke kleuren kun je nu het beste gaan? Zwart is toch altijd goed? Het is een veilige kleur, past overal bij en het scheelt je heel wat denkwerk voor je kast. Maar is zwart wel zo’n goede kleur?

En hoe zit het met shoppen? Vind je shoppen een ramp, omdat kleding vaak niet past, niet lekker zit of te casual is? Of vind je het lastig om überhaupt zakelijke kleding te kopen en hangt je kast vol casual outfits?

Kun je wel wat hulp gebruiken? Gun jezelf een professional. Iemand die jou helpt in je zoektocht naar je perfecte zakelijke garderobe. Een garderobe die past bij jouw functie, maar ook bij jouw persoonlijkheid én je figuur. Iemand die met respect, maar met een kritische blik jouw kledingkast induikt. Iemand die laat zien wat je met welke stoffen, modellen en kleuren uitstraalt. Iemand die zelfs met je mee gaat shoppen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een 1 op 1 zakelijk kledingkleur- en stijladvies (bij jou thuis én in de kast!).

Het resultaat?

  • In jouw kast hangen voortaan alleen nog kledingstukken waar je blij van wordt
  • Je zult met minder kleding meer combinaties maken en dit gaat je steeds makkelijker af
  • Je doet geen miskopen meer, omdat je weet welke modellen het beste passen bij jouw figuur
  • Je draagt alleen nog kleuren die jou laten stralen
  • Je voelt je fijn en zelfverzekerd tegenover de klant of een groep
  • Je weet je precies wat je met welke kleding uitstraalt
  • Je ben je nooit meer over- of underdressed

Lees meer over het 1 op 1 advies.